Bill & Ted's Message Board

View Thread | Post Response | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg

Re: Hey Linda, I got a question for you...

Posted By: Linda Kay <[email protected]>
Date:
Tuesday, 31 December 2002, at 12:31 a.m.

In Response To: Re: Hey Linda, I got a question for you... (Jude)


Wow, I don't pretend to be a computer expert (no way!) and I'm fairly new to doing these sounds, but I did try them on several computers and they seemed to work fine. If you have trouble hearing sounds on other sites then it might be a problem with your computer but if you get other sounds fine and it's just our site you have problem with . . . I dunno! If anyone else is having similar problems please let me know and we can check it out, okay? Party On!


Password:

Messages In This Thread

 

Post Response

Your Name:
E-Mail Address:
Subject:
Message:

If you'd like to include a link to another page with your message,
please provide both the URL address and the title of the page:

Optional Link URL:
Optional Link Title:

If you'd like to include an image (picture) with your message,
please provide the URL address of the image file:

Optional Image URL:

If you'd like to have the option of deleting your post later,
please provide a password (CASE SENSITIVE!):

Password:

If you'd like e-mail notification of responses, please check this box:


 

 

View Thread | Post Response | Return to Index | Read Prev Msg | Read Next Msg

Bill & Ted's Excellent Message Board is maintained by Linda with WebBBS 4.33.